Молитва за полеглих Героїв…

Молитва за полеглих героїв
Господи Ісусе Христе, Боже наш! Ти сказав: “Більшої любові ніхто не має, як хто душу свою положить за друзів своїх”, і Сам дав приклад тієї жертвенної любові. Тебе просимо, глянь ласкавим Твоїм оком на ту велику любов от тих тут і по всій Україні, в знаних і незнаних, пам’ятних і забутих могилах сплячих, батьків, братів і синів наших, тих, що впали в боях, згинули в тюрмах і погибли на засланні, в снігах Сибіру.
Злучи їх невинну кроваву жертву зі своєю жертвою на Голгофті. Позволь, щоб не даремною була ця їхня жертва, а щоб на обільно кров’ю политій землі виросли квіти братньої любові і зійшло сонце волі і долі народу. А їх, Господи, причисли до грона своїх вірних слуг і наслідників.
Вони гідно пройшли тернистий шлях життя, а своєю геройською смертю дали найвище свідоцтво правдивості і святості, Твоєї найбільшої і єдиної заповіді любові. Тож не погорди цією їхньою жертвою, а прийми їх, як прийняв Ти жертву праведного Авеля, і ради неї, а радше ради свого превеликого милосердя і чоловіколюбства, прости їм усі гріхи і провини вільні і невільні, та упокій душі їх у мирі і посели в місці Твоєї слави, де спочивають душі великих Твоїх праведників, предків наших, Князів, великого рівноапостольного Володимира, Бориса і Гліба, преподобних Антонія і Теодозія Печерських і всіх святих, щоб вони разом, оглядаючи невимовну красу лиця Твого, насолоджувались небесною радістю, славили Тебе по вічні віки. Амінь.

molitva1

24 липня на війні загинули 6 військових, 13 – поранені.
24 липня на Центральній площі у Чернівцях біля пам’ятнику Тарасу Шевченку чернівчани молилися за полеглих Героїв.
Чернівчани запалили свічки за бійців, які загинули під час бойвих дій.
Вічна пам’ять Героям!

molitva3

molitva4

molitva2

molitva5

molitva30

molitva6

molitva7

molitva8

molitva9

molitva10

molitva11

molitva12

molitva13

molitva14

molitva15

molitva17

molitva16

molitva18

molitva19

molitva20

molitva21

Молимось, Боже єдиний,
Нам Україну храни,
Всі Свої ласки, щедроти
Ти на люд наш зверни!

molitva22

Вічна пам’ять Героям!

Тетяна Спориніна,
фото автора і SergyiS

Залишити коментар